Soi de grâu aristat, timpuriu.
CARACTERISTICI
PARTICULARITĂȚI AGRONOMICE
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |
Potențial de producție | |||||
Înfrățire | |||||
Rezistența la frig | |||||
TOLERANȚA LA BOLI | |||||
Toleranță la rugina brună | |||||
Toleranță la rugina galbenă | |||||
Toleranță la septorioză | |||||
Toleranță la făinare | |||||
Toleranță la fuzarioză |
Scalarea are la bază note de la 1 la 5, unde 5 reprezintă calificativul maxim.
Calificativele notate în tabel sunt bazate pe observații tehnice în câmpurile de testare și loturile demo LG.
Maturitate | TIMPURIU |
CALITĂȚI DE PANIFICAȚIE | |
Gluten % | 26-28 |
Proteină % | 13-13,5 |
W | 280-300 |
MH KG/HL | 76-78 |
RECOMANDĂRI | |
Densitate la semănat | 400-430 bg/mp |
Perioada de semănat | a doua parte a EO |
* EO – Epocii Optime de semănat