Ne bucurăm de vizita dvs. pe paginile noastre web și dorim să vă furnizăm câteva informații esențiale referitoare la angajamentul nostru privind securitatea și confidențialitatea datelor personale.

Prin „Website-urile Limagrain Romania SRL” înțelegem orice pagina web (website, landing page etc.) deținută, administrată sau aflată sub umbrela Limagrain Romania SRL.

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

În completarea acestei politici, vă rugăm să consultați Politica de cookie-uri

Cine suntem noi

Informații despre Limagrain Romania SRL

 

Limagrain Romania SRL își are sediul Județul Ilfov, Voluntari, B-dul Pipera Nr. 1B, Etaj 5, Clădirea Cubic Center și este înmatriculată în Registrul Comerţului sub nr. J23/5248/2021, având cod fiscal nr. RO 44802219. Prin perseverență și prin asumarea unei viziuni pe termen lung, Limagrain devenit a patra companie de semințe, ca mărime la nivel mondial. Prin succesul hibridului LG 11, Limagrain a devenit în scurt timp o companie de semințe de câmp de talie europeană.

Date de contact al Limagrain Romania SRL

e-mail: marketing.ro@limagrain.com

Utilizarea Site-urilor Limagrain Romania SRL

Accesând sau utilizând orice parte/funcție a Website-urilor Limagrain Romania SRL, înseamnă că vă angajați să acceptați și să respectați termenii, condițiile și politicile menționate și/sau disponibile prin hyperlink și aveți minim vârsta legală în conformitate cu legislația națională aplicabilă. Dacă nu acceptați termenii, condițiile și politicile prezentate în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați accesarea site-ului nostru și/sau utilizarea serviciilor noastre.

Dreptul de proprietatea intelectuală

Conţinutul Website-urilor Limagrain Romania SRL: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, constituie integral proprietatea Limagrain Romania SRL şi sunt apărate de legile privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Limagrain Romania SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Limagrain Romania SRL poate oferi utilizatorului/clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conţinut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conţinutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord şi doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conţinuturi, fără a putea utiliza alte conţinuturi ale Website-urilor Limagrain Romania SRL.

Utilizarea Website-urilor Limagrain Romania SRL a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă Limagrain Romania SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuit pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.

Vă rugăm să raportați orice eventuală încălcare a dreptului de autor sesizată pe site la adresa marketing.ro@limagrain.com

De unde colectăm date despre dvs.

În general, datele personale pe care le colectăm sunt furnizate de dvs. prin e-mail, prin intermediul Website-urilor Limagrain Romania SRL, a rețelelor de social media, sau în timpul vizitelor dvs. la sediul nostru.

Ocazional, când suntem în proces de recrutare, este posibil să colectăm date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți.

De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii, recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre dvs., în special date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media.

Cum utilizăm datele cu caracter personal

Vă rugăm găsiți mai jos, scopurile pentru care prelucrăm datele dvs. personale, persoanele care au acces la datele dvs., precum și modul în care le stocăm.

Date personale
Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, Internet Protocol (IP), cookie ID, date pe care le-ați făcut publice pe profilul dvs. de social media și orice alte date pe care ni le trimiteți voluntar.

Legalitatea prelucrării

 • Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679)
 • În urmărirea interesului nostru legitim pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
 • Platforma pe care site-ul nostru a fost dezvoltat și care asigură hostarea site-ului nostru
 • Furnizorul widget-ului de chat din site (Facebook)
 • Membri al grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică
 • Platforme de social media: LinkedIn, Youtube, Facebook, TikTok
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
 Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele
Nu vom păstra în baza noastră de date comunicațiile mai vechi de 1 an, de la data ultimei interacțiuni.
Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele
Datele înregistrate prin intermediul Website-urilor vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting.
Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.
Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Vă putem trimite informații despre serviciile pe care le oferim dacă ați solicitat aceste informații sau dacă sunteți deja clientul nostru, iar aceste informații vă pot interesa în mod special.

Date personale
Numele, prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon

Legalitatea prelucrării

 • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a al Regulamentului (UE) 2016/679), pentru comunicări de marketing
 • Vom prelucra datele în interes legitim dacă sunteți deja clientul nostru și  considerăm că informațiile ar putea fi de mare interes pentru dvs. (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
 • Instrumentul de automatizare a marketingului (trimitere newsletter)
 • Membri ai grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele

 • În cazul abonării la newsletter, prelucrarea datelor va continua până când dvs. veți solicita dezabonarea
 • În cazul prelucrării efectuate în interes legitim, atunci când sunteți deja clientul nostru, vom prelucra datele dvs. pe durata executării contractului și vom continua să procedăm astfel încă 3 ani după rezilierea contractului.

Unde sunt stocate datele
Datele pe care le vom descarca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Important:
În cazul în care veți dori să nu mai primiți newslettere sau materiale informative de la Website-urile Limagrain Romania SRL, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul “Dezabonare” disponibil în mail-ul primit, ori să trimiteți un email în care să menționați dorința de dezabonare, către marketing.ro@limagrain.com și veți fi dezabonat de la respectivele comunicări.

Dacă doriți să vă alăturați echipei Limagrain Romania SRL, vă invităm să ne contactați prin intermediul datelor de contact sau a formularelor disponibile pe Website-urile Limagrain Romania SRL

Vom prelucra datele pe care ni le furnizati în momentul exprimării intenției de a vă alătura echipei Limagrain Romania SRL și alte informații suplimentare pe care vi le vom solicita ulterior, pentru a analiza potențialul real și motivația dvs. astfel încât să putem să evaluăm dacă informațiile pe care ni le-ați oferit corespund profilului de angajat pe care îl căutăm.

Important: CV-ul pe care ni-l trimiteți nu trebuie să conțină date sensibile cu privire la (i) origine rasială sau etnică (ii) afinități politice (iii) credințe filozofice sau religioase; (iv) calitatea de membru al unui sindicat sau partid politic; (vii) istoricul infracțiunilor sau procedurilor penale și al pedepselor sau amenzilor aferente; (viii) săvârșirea oricărui comportament ilegal sau inadecvat și sancțiuni asociate; sau (ix) orice număr de identificare național al unei persoane.

Date cu caracter personal

 • Date de identificare: nume și prenume, date de contact (e-mail și telefon)
 • Alte informații furnizate la solicitarea Limagrain Romania SRL
  • CV, certificări, competențe și calificări pentru postul dorit;
  • Scrisoare de intenție, experiență de muncă anterioară și / sau relevantă sau alte experiențe;
  • Informații din interviuri și discuții telefonice pe care le puteți avea, dacă este cazul;
  • Detalii despre tipul de post pe care îl căutați, salariul curent și / sau dorit și ale informații legate de pachetele de compensații și beneficii, dorința de a vă reloca sau alte preferințe de muncă și tipul de organizație preferat;
  • Informații din referințe și / sau informații primite în urma verificărilor de fond (dacă este cazul), inclusiv informații furnizate de terți și / sau scrisori de recomandare;
  • Informații referitoare la istoricul relațiilor de muncă anterioare.
 • Alte informații furnizate în mod voluntar de candidat

Date personale sensibile și / sau demografice
Informații sensibile și / sau demografice furnizate în mod voluntar de candidat  în timpul procesului de recrutare, cum ar fi: cetățenie și / sau informații despre cetățenie, informații medicale sau de sănătate ale candidatului, date de origine rasială, etnică sau religioasă

Legalitatea prelucrării
Prelucrăm datele dvs. pentru pentru a face demersuri la cererea dvs. înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (EU) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.
Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
Platforma pe care site-ul nostru a fost dezvoltat și care asigură hostarea site-ului nostru
Membri ai grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică
Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.

Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele
Nu vom păstra datele candidaților care sunt mai vechi de 3 ani.

Unde sunt stocate datele
Datele înregistrate prin intermediul Website-urilor Limagrain Romania SRL vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în SUA.
Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Prelucrăm în special datele cu caracter personal existente în documentele pe care ni le transmiteți și informațiile necesare pentru încheierea și îndeplinirea contractelor, emiterea și verificarea utilizării voucherelor, încheierea ofertelor precum și procesarea comenzilor și activitățile adiacente necesare pentru realizarea acestora.

Date cu caracter personal
Nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail, semnătura, rolul în companie

Legalitatea prelucrării
Prelucrăm datele dumneavoastră pentru încheierea și executarea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (EU) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
 • Membri al grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.
  Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele
Nu vom păstra date personale cu o vechime de peste 5 ani, calculate din momentul încetării contractului, cu excepția documentelor care fac obiectul condițiilor de păstrare impuse de legislația națională (spre exemplu datele contabile)

Unde sunt stocate datele
Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Limagrain Romania SRL dorește să crească fidelitatea clienților și a partenerilor săi și să ofere cât mai multe oportunități de conștientizare a clienților și promovarea serviciilor oferite, prin organizarea evenimentelor de inaugurare, prezentări, vizionari sau diverse campanii, concursuri sau alte evenimente dedicate persoanelor interesate.

Important: Este foarte probabil ca în timpul acestor evenimente să dorim să fotografiem sau să înregistrăm video participanții, în vederea promovării comunității și a servicilor Limagrain Romania SRL. De fiecare dată vom oferi posibilitatea de a vă opune acestei prelucrări și vă vom respecta dorința de a nu fi filmat/fotografiat, oferindu-vă un element distinctiv (ex. un ecuson de o anumită culoare).

Date personale
Numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, localitatea
Opțional: Imaginea (fotografii, înregistrări video)

Legalitatea prelucrării

 • Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1/b al Regulamentului (UE) 2016/679) în vederea înregistrării participanților.
 • Prelucrăm datele în baza consimțământului dvs. (Art. 6/1/a GDPR), pentru comunicări de marketing
 • Vom prelucra fotografiile și înregistrările video ale participanților, realizate în timpul campaniilor/concursurilor/evenimentelor, în scopul urmăririi interesului nostru legitim de a promova imaginea companiei Limagrain Romania SRL (Art. 6/1/f GDPR) sau printr-un contract referitor la utilizarea imaginii în cazul imaginilor sau înregistrărilor având în prim-plan persoana dumneavoastră (Art 6/1/b GDPR).

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
 • Membri ai grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică
 • Companii terțe cărora le putem externaliza anumite roluri în organizarea evenimentelor (ex. fotografi, cameramani, organizatori evenimente, furnizori de servicii de videotelefonie și chat online)
 • Platforma pe care site-ul nostru a fost dezvoltat și care asigură hostarea site-ului nostru
 • Platforme de social media: LinkedIn, Youtube, Facebook, TikTok
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele
Datele participanților vor fi stocate timp de 24 luni de la încheierea evenimentului.

Unde sunt stocate datele
Datele înregistrate prin intermediul Website-urilor Limagrain Romania SRL vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în România.
Datele publicate pe rețelelele de social media (poze/înregistrări video) vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.
Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud.

Suntem prezenți pe LinkedIn, Youtube, Facebook, TikTok. Ori de câte ori interacționați cu noi prin intermediul conturilor noastre deschise în aceste platforme (ex: comentarii, like, share, recenzie etc.) vom avea acces la datele public disponibile pe profilele dvs.

Date cu caracter personal
Nume, imagine și orice alte informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare sau comunicare în mod voluntar de dvs.

Legalitatea prelucrării
Prelucrăm datele dvs. pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (Art. 6/1 / b GDPR) sau în interesul nostru legitim (Art. 6/1 / f GDPR) pentru a răspunde oricărei întrebări, plângeri sau recomandări pe care ne-o trimiteți și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența pe care o oferim clienților noștri și interesul legitim de a vă ține la curent cu noutățile pe care Limagrain Romania SRL le publică și care ar putea fi de interes pentru dvs.

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii de marketing (Specialist PR, Agentie Ads)
 • Membri ai grupului nostru de companii (acesta include filialele noastre, compania-mamă și toate filialele sale), după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică
 • Platforme de social media: Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Pinterest
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele
Datele transmise prin intermediul rețelelor de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele
Datele sunt stocate pe serverele rețelelor de socializare, situate în Uniunea Europeană sau în SUA
Furnizorii de servicii de marketing (Specialist PR, Agenție Ads) vor stoca datele pe serverele proprii situate
Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

Este responsabilitatea Limagrain Romania SRL și a platformelor de socializare (în calitate de operatori asociați), în conformitate cu politicile comunitare, să prelucreze datele de afișare activă (de exemplu, cookie ID) atunci când un utilizator al site-ului nostru interacționează cu rețelele sociale prin intermediul butoanelor și widget-urilor încorporate.

Pe site-ul nostru, am integrat pluginurile sociale ale Facebook, Twitter, LinkedIn. Mai multe informații despre plugin-urile pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizare a cookie-urilor

Date cu caracter personal
Nume, imagine, orice informații accesibile public în profilul dvs. din rețelele de socializare, Cookie ID

Legalitatea prelucrării
Vom prelucra datele dvs. în urmărirea interesului nostru legitim de a facilita o ușoară partajare a conținutului platformei noastre (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii de marketing (Specialist PR, Agentie Ads)
 • Platformele online: LinkedIn, Youtube, Facebook, TikTok
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare.
Vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor. 

Cât timp vom stoca datele
Datele partajate cu rețelele de social media vor fi stocate de acestea conform politicilor proprii ale acestora.

Unde sunt stocate datele
Datele sunt stocate pe serverele rețelelor de socializare, situate în Uniunea Europeană sau în SUA
Furnizorii de servicii de marketing (Specialist PR, Agenție Ads) vor stoca datele pe serverele proprii situate în UE
Datele pe care le vom descărca local le vom stoca pe Serverele noastre securizate, locale și în cloud

Când accesați site-ul nostru, colectăm date despre dvs. prin identificatori online (cookie-uri și IP), care sunt stocate în fișiere de jurnal.

Folosim aceste informații pentru a putea proiecta site-ul nostru astfel încât să ne adaptăm mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să folosim adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea eventualelor disfuncționalități ale serverelor noastre și pentru a gestiona site-ul nostru, păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor, autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul nostru, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a colecta informații demografice generale, pentru a ajuta la identificarea preferințelor vizitatorilor.

Puteți găsi mai multe informații despre cookie-uri, precum și despre cum puteți șterge cookie-urile și dezactiva urmărirea accesând Politica de utilizare a cookie-urilor disponibilă pe site-ul nostru.

Date personale
Internet Protocol (IP), locația generală a computerului, dispozitivul (nivel de țară), istoricul de vizualizare a site-ului web, timestamp-ul, cerere / acțiune, tipul și versiunea browser-ului și a sistemului de operare
Alte informații care sunt generate în timp ce utilizați website-ul nostru, inclusiv despre când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați

Legalitatea prelucrării

 • Folosim cookie-uri care fac ca navigarea dvs. pe site-ul nostru să fie una ușoară și plăcută, în interesul nostru legitim (Art. 6/1/f al Regulamentului (UE) 2016/679)
 • Cookie-urile neesențiale nu sunt utilizate fără consimțământul dvs. (Art. 6 /1/a al Regulamentului (UE) 2016/679)

Cu cine putem împărtăși datele dvs.

 • Furnizori de servicii IT pentru compania noastră (găzduire și stocare de date) sau furnizori cărora le externalizăm anumite servicii de asistență tehnică pentru site-ul nostru sau furnizori de sisteme de gestionare a relațiilor cu clienții
 • Furnizori de servicii de marketing (Specialist PR, Agentie Ads)
 • Terți care plasează cookie-uri: LinkedIn, Youtube, Facebook, TikTok, Google
 • Autorități de reglementare și alte autorități ale statului, dacă sunt solicitate prin cerințe legale sau statutare
Vom dezvălui datele tale cu caracter personal numai în măsura în care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmărit. Am luat toate măsurile necesare pentru a ne asigura că și furnizorilor externi de servicii care au acces la datele dvs. au implementat măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea datelor.

Cât timp vom stoca datele
Există cookie-uri de sesiune și cookie-uri persistente. Dacă cele de sesiune sunt șterse la închiderea browserului, cele persistente pot avea o durată de viață diferită, raportată la scopul pe care îl îndeplinesc.
Mai multe informații despre durata de utilizare a cookie-urilor pe care le utilizăm, puteți găsi în Politica de utilizare a cookie-urilor.

Unde sunt stocate datele
Datele colectate prin intermediul cookie-urile proprii vor fi stocate pe serverele furnizorului de hosting, localizate în România.
Datele colectate prin intermediul terților care plasează cookie-uri, vor fi stocate pe serverele acestora, situate în Uniunea Europeană sau în SUA

Sunt datele prelucrate de Limagrain Romania SRL  în siguranță?

Limagrain Romania SRL acordă o atenție sporită protejării datelor dumneavoastră și aplică măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal prelucrate, corespunzătoare pentru riscuri și categorii de date protejate, în special, protejează datele împotriva partajării lor persoanelor neautorizate, a preluării lor de o persoană neautorizată, a prelucrării lor cu încălcarea legilor aplicabile precum și împotriva schimbării, pierderii, deteriorării sau distrugerii datelor.

Cu toate acestea, amintiți-vă însă că, din păcate, nici o transmisie de date nu este garantată 100% sigură.

În cazul în care suspectați încălcarea confidențialității datelor dvs., vă rugăm să ne contactați imediat la adresa: marketing.ro@limagrain.com.

Important: După finalizarea perioadei de păstrare a datelor, datele dvs. vor fi șterse. În cazul în care vom considera că aceste date ne-ar putea ajuta în îmbunătățirea calității produselor sau serviciilor vom continua utilizarea acestor date doar după anonimizarea ireversibilă a acestor date.

Link-uri către alte site-uri web

Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale altor site-uri web sau terțe părți. Vă încurajăm să fiți conștienți când părăsiți site-ul nostru și să citiți politicile de confidențialitate ale fiecărui site web care poate colecta informații personale.

Prelucarea datelor persoanelor minore

Limagrain Romania SRL nu este destinat și nu colectează prin intermediul site-ului, cu bună știință informații de la minori sub 18 ani. Accesarea și utilizarea site-ului de către minori reprezintă acordul implicit al tutorelui legal în navigarea site-ului nostru de către minorul aflat în întreținere. De asemenea, dacă vom descoperi că un minor a folosit site-ul nostru fără aprobarea reprezentantului legal, vom șterge toate datele personale despre acesta.

Transferuri internaționale de date cu caracter personal

Limagrain Romania SRL partajeză date cu caracter personal cu parteneri care își desfășoară activitatea în afara Spațiului Economic European („SEE”).

Lista partenerilor internaționali cu care partajam date:

 • Terți care plasează cookie-uri: LinkedIn, Youtube, Facebook, Google,
 • Platformele online: LinkedIn, Youtube, Facebook
 • Platforma pe care site-ul nostru a fost dezvoltat și care asigură hostarea site-ului nostru

Datele cu caracter personal pot fi stocate și prelucrate în orice țară în care angajăm furnizori de servicii. Putem transfera datele cu caracter personal pe care le păstrăm despre dvs. către destinatari din alte țări decât țara în care datele personale au fost colectate inițial, inclusiv către Statele Unite sau Israel. Aceste țări pot avea reguli de protecție a datelor care sunt diferite de cele din țara dvs. Cu toate acestea, vom lua măsuri pentru a ne asigura că orice astfel de transferuri respectă legile aplicabile privind protecția datelor și că datele dvs. cu caracter personal rămân protejate conform standardelor descrise în această politică de confidențialitate. În anumite circumstanțe, instanțele, agențiile de aplicare a legii, agențiile de reglementare sau autoritățile de securitate din acele alte țări pot avea dreptul să acceseze datele dvs. personale.

În cazul în care legislația aplicabilă ne cere să ne asigurăm că un transfer internațional de date este guvernat de un mecanism de transfer de date, utilizăm unul sau mai multe dintre următoarele mecanisme:

 • Clauze contractuale standard ale UE cu un destinatar de date în afara SEE sau Marea Britanie
 • Verificarea faptului că destinatarul a implementat reguli corporatiste obligatorii
 • De asemenea, ne vom asigura că toți partenerii noștri internaționali au adoptat măsuri suplimentare în scopul de a oferi garanțiile adecvate, drepturile executorii și căile de atac legale eficiente. Rolul acestor măsuri este de a oferi garanții suplimentare persoanelor vizate că transferul de date în baza clauzelor contractuale standard sau a regulilor corporatiste obligatorii oferă un nivel de protecție echivalent cu cel garantat în cadrul Uniunii Europene.

Drepturile de care vă bucurați

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm. Limagrain Romania SRL vă respectă drepturile și vă asigură că ține cont în mod corespunzător de interesele dvs.

 • Retragerea consimțământului: Dacă prelucrarea se realizează în baza consimțământului dvs., vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea respectivă în orice moment.
 • Rectificarea datelor: În cazul în care observați că deținem date cu caracter personal eronate, ne puteți solicita în orice moment rectificarea datelor cu caracter personal care vă privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal – care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru – exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi.
 • Restricția prelucrării: În cazul în care vă aflați în una dintre situațiile de mai jos, puteți să ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs.:
  • contestați corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea,
  • prelucrarea este ilegală și solicitați restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal,
  • nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau
  • vă opuneți prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de ale drepturile dvs.
 • Accesul la datele dvs: Ne puteți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la dvs. și cui i-au fost dezvaluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru solicitări abuzive.
 • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiți un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteți solicita să vă transferăm datele direct către alt operator, specificat de dvs.
 • Dreptul la ștergere: Puteți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:
  • datele dvs. nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
  • vă opuneți prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opoziție mai jos);
  • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;
  • vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea

Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

 • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea acelor date de către noi;
 • în special pentru cerințele legale privind termenele de păstrare a datelor;
 • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
 • Dreptul de opoziție: Puteți obiecta oricând la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației speciale în care te afli. În acest caz, nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Când vă opuneți prelucrării, vă rugăm să menționezi dacă doriți ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestor date.
 • Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, puteți depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor:
 • Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal completând formularul online disponibil pe site-ul dataprotection.ro

De reținut!

Perioada de timp: Vom încerca să soluționăm cererea dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive privind dreptul legal specific sau complexitatea solicitării.

Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să vă acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza unor restricții prevăzute de lege. Dacă va refuzăm solicitarea de acces, vă vom comunica motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să identificăm datele cu caracter personal, din cauza lipsei elementelor de identificare furnizate în cererea pe care ne-o transmiteți. În astfel de cazuri, dacă nu furnizați informații suplimentare care sa permita identificarea dvs., nu vom fi în măsură să dăm curs solicitării de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune.

Exercitarea drepturilor dvs.

Pentru a exercita drepturile legale, vă rugăm să contactați Responsabilul nostru cu Protecția Datelor în scris la adresa de email la marketing.ro@limagrain.com .

Mulțumim că ați parcurs politica noastră de utilizare a cookie-urilor și ne-am bucura dacă ne-ați transmite feedback-ul dvs. pentru a  putea îmbunătăți acest document!

Această versiune a fost actualizată la data de 03.08.2023.