Povestea Limagrain

de 57 de ani alături de agricultori

Povestea noastră a început cu mulți ani în urmă, în 1965, pe meleagurile Franței, ajungând ca astăzi, în 2022, Limagrain să fie primul producător de semințe la nivel european şi al patrulea la nivel Mondial.

DE 57 DE ANI ALĂTURI DE AGRICULTORI

Constant, prin mai mult de 100 de centre de cercetare, ne asigurăm că putem livra semințe și servicii de cea mai înaltă calitate. Încă de la început, la baza Limagrain au stat adevărați fermieri, ceea ce face ca până astăzi, pasiunea pentru agricultură să rămână un pilon important în dezvoltarea noastră.

Ne-am angajat să dezvoltăm și să promovăm produse și practici agricole inovatoare, care să se adapteze la diferite sisteme de producție, în special la sistemele agroecologice, și care să contribuie la abordarea mai eficientă a provocărilor viitoare din agricultură.

Pentru a face acest lucru, ne consolidăm zi de zi procesul de inovare responsabilă. Pentru a ne asigura că toate deciziile pe care le luăm sunt corecte, ne-am propus ca, până în anul 2025, toate produsele Limagrain noi vor fi evaluate pe baza unor criterii de durabilitate.

Scopul nostru este acela de a oferi fermierilor cea mai bună genetică, oriunde s-ar afla, oricât de mici sau mari ar fi aceștia. Astăzi, prin PERSEVERENȚĂ, am ajuns să avem o prezență globală, cu filiale în peste 40 de țări și vânzări în peste 80. Acest lucru a fost posibil și datorită cooperării, care face parte din ADN-ul nostru. Lucrând în parteneriate bazate pe respect și valori comune, Limagrain a reușit să-și atingă ambițiile globale, creând relații de cooperare pe toate continentele.

0 în Europa
în comercializarea semințelor de rapiță
0 la nivel mondial
la semințe de legume
0 la nivel mondial
în comercializarea semințelor de câmp (porumb, floarea soarelui, rapiță, grâu)

Limagrain Romania

În fiecare an adaptăm produsele noastre la nevoile reale pe care le au fermierii. Dincolo de asta, investim constant în cercetare și credem în inovație, toate acestea pentru că avem cu toții nevoie de o dezvoltare sustentabilă a agriculturii din România.
Bine ai venit în lumea semințelor Limagrain.

LIMAGRAIN ROMANIA

VALORILE LIMAGRAIN

Suntem ghidați de un singur scop:

Ne implicăm activ în progresul agriculturii și suntem alături de fiecare fermier de oriunde din lume!

Progresul agriculturii și al produselor noastre a stat întotdeauna la baza misiunii pe care Limagrain o are în relația cu fermierii.

Progresul agriculturii înseamnă pentru noi îmbunătățirea calității semințelor pe care le comercializăm.

Cheia succesului în munca unui fermier este compusă din răbdare și perseverență!

În fiecare an avem provocări în ceea ce privește climatul și particularitățile anotimpurilor, însă transformăm provocările în oportunități.

Cooperarea cu fermierii este  principiul ce a stat la baza construirii si dezvoltării companiei Limagrain,  pe tot parcursul celor peste 50 de ani de activitate. Colaborarea cu fermierii este parte integrantă din cultura Limagrain!

Oferim fermierilor accesul la resursele Limagrain prin care aceștia pot deveni mai puternici.

Istoricul Limagrain

De peste 30 de ani, asigurăm progresul agriculturii în România, oferind fermierilor soluții inovative pentru culturile lor.

Prin perseverență și prin asumarea unei viziuni pe termen lung, am devenit a patra companie de semințe, ca mărime la nivel mondial. Prin succesul hibridului LG 11, Limagrain a devenit în scurt timp o companie de semințe de câmp de talie europeană. Iată povestea noastră de-a lungul anilor.

Limagrain România

Contribuie la o agricultură inovativă și sustenabilă

Limagrain România urmărește să dezvolte și să promoveze produse și practici inovative în agricultură, adaptate pentru diferite sisteme de producție, în special pentru cele agroecologice, pentru a întâmpina mai bine provocările agriculturii viitoare.

Limagrain România

Acționează ca un partener exemplar și lucrează cu parteneri exemplari

Conștient de impactul acțiunilor sale asupra societății, Limagrain România încearcă să se comporte ca o companie exemplară în ceea ce privește alegerile sale și relațiile pe care le are cu acționarii săi.

Limagrain România

Limitarea impactului pe care îl au activitățile noastre asupra mediului înconjurător

Limagrain România consideră că are responsabilitatea  să limiteze impactul pe care îl au activitățile sale asupra mediului înconjurător, nu doar în ceea ce privește obligațiile legale, ci chiar mai mult de atât.

Limagrain România

Fii un angajator responsabil și fii recunoscut pentru acest lucru

Limagrain România se angajează să fie un angajator responsabil, deoarece oamenii (atat bărbați cat si femei) care lucrează în companie, reprezintă nucleul central al succesului său actual și viitor.