Compania Limagrain vine în sprijinul fermierilor cu hibrizi de rapiţă testaţi şi adaptaţi condiţiilor pedoclimatice din România, hibrizi care se remarcă atât prin potențial ridicat de producție, putere mare de ramificare, toleranță ridicată la Phoma și rezistență bună la scuturarea silicvelor, cât și prin rezistență la virusul TuYV (Virusul galben al ridichii).

Noutatea de anul acesta din portofoliul LG este reprezentată de caracterul inovativ – NFLEX, specific hibridului LG AMBASSADOR, care permite utilizarea eficientă a dozelor scăzute de azot din sol din perioada de primăvară, în contextul interdicțiilor generate de normele de ecocondiționalitate pentru protecția apelor împotriva poluării cu nitrați proveniți din surse agricole.

LG AMBASSADOR este un hibrid semi-timpuriu, intensiv, de talie înaltă și cu ramificare puternică de la baza plantei, având un start foarte viguros la pornirea în vegetație. De asemenea, are toleranță bună la iernare, potențial de producție foarte ridicat și stabil în diferite condiții pedoclimatice.

Share

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial